build your own website

CLINICS


GROEPSUITJE

Denk eens aan een buurtfeest, familiefeest of misschien wel een afdelingsuitje met het werk. Bij L'Arc Cuijk is er genoeg mogelijkheden om een clinic handboogschieten te doen.
De accommodatie en begeleiding bij het handboogschieten kan voor een tijdsduur van 3 uren besproken worden bij een minimale deelname van 10 personen. Bij grotere groepen kan dit natuurlijk verlengd worden naar 4 uren. Ook is het mogelijk om er een koud of warm buffet bij te bestellen, met een totale tijdsduur van 5 uren.


KINDERFEESTJE

Kinder (verjaardags) feestjes kan natuurlijk ook (minimale leeftijd is 10 jaar). Naast de begeleiding voor het handboogschieten, krijgen de kinderen nog limonade, frisdranken, frietjes en frikandel of kroket. Ook hier is de tijdsduur 3 uren.

Contact

Ben je nou nieuwsgierig geworden of wil je een uitje plannen?
Neem dan via email clinics@larc-cuijk.nl contact met ons op. Vermeld daar je naam en telefoonnummer. Vergeet daarbij niet te vermelden welke datum je in gedachte hebt, welke tijd, met hoeveel personen en bij kinderen graag even de leeftijd vermelden. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.

SHARE THIS PAGE!

Adres verenigingsgebouw

Liefkeshoek 84                     
Cuijk / Katwijk

Contact

Email: info@larc-cuijk.nl          
Telnr.: +31 (0) 6 3957 1658