website templates

NK/BK INDOOR 2017 - 2018

Mobirise

 

Teams:
Ons Barebow dames team heeft Brons gehaald op de BondsKampionschap Barebow teams.
In deze link staat een uitgebreid verslag.
Individueel:      
Bij de senioren schoot Marcel recurve en met de barebow kwamen Mathijs, Marianne, Liesbeth, Henri en Maiky voor L'Arc uit.
Marianne en Liesbeth waren steeds 4e en 5e en konden door naar de finale. Mathijs stond naar de 1e ronde derde en na de 2e ronde 4e.
Alleen Liesbeth kwam tot de halve finale en behaalde net geen brons. Mathijs en Marianne werden 5e, Henri 14e en Maiky 18e.
Marcel werd helaas in de eerste finale ronde uitgeschakeld.


Verslag van de jeugd bij het Bonds kampioenschap Cadetten 1 & 2.
Jondar had zich als reserve aangemeld voor de 2e klasse recurve en mocht mee schieten. Na de eerste ronde stond hij 16e. Helaas naar de 2e ronde verloor hij 1 plaats en mocht daardoor niet door naar de finale.
Bjorn J stond bij de compound 2e klasse 3e na de 1e ronde en 6e na de 2e ronde. In de finale was zijn directe tegenstander net even sterker.
Bjorn C kwam uit bij de compound 1e klasse. Bjorn schoot een PR van 269 in de 1e ronde en stond toen 5e. Met een 2e ronde van 260 stond hij 6e. In de finale kwam hij uit tegen de uiteindelijk winnaar. Hij verloor dat. Maar in de troostfinale om 3e en 4e plaats, nam hij vanaf begin af aan de voorsprong en werd daardoor 3e. Een fantastisch en koelbloedige prestatie in de hoogtse klasse!
Een uitgebreider verslag is hier te lezen.


Het Nederlands kampioenschap Aspiranten is speciaal voor de jongere schutters geboren in 2005 of later. Voor handboogvereniging L’Arc uit Cuijk kwamen deze schutters in genoemde klasse uit; Sipke-Jan (compound 11-12 jaar), Néia (longbow 11-12 jaar), Marcha (Recurve 11-12 jaar) en Marit (compound t/m 10 jaar). Goud was er voor Néia en Marit. De concurrentie in de klassen van Sipke-Jan en Marcha was te groot, ondanks een flinke verbetering van hun persoonlijk record, zodat ze geen medaille mee naar huis konden nemen.


SHARE THIS PAGE!

Adres verenigingsgebouw

Liefkeshoek 84                     
Cuijk / Katwijk

Contact

Email: info@larc-cuijk.nl          
Telnr.: +31 (0) 6 3957 1658