website templates free download

JANSEN 2017 / 2018


Ter na gedachtenis aan Johann Jansen hebben we vanuit het bestuur bedacht om de Johann Jansen Bokaal in het leven te roepen.
Om de doelstelling die Johann had te verwezenlijken is dit een competitie, die over meerdere wedstrijden gaat.
Het principe is om over een seizoen verspreid twee losse wedstrijden te organiseren op 18 en op 25 meter, waarbij de voorjaarsclubcompetitie aan wordt toegevoegd. Dus na de twee wedstrijden en na de competitie zal er gekeken worden wie er uit eindelijk de winnaar wordt. Om iedereen gelijke kansen te geven wordt er gerekend met een handicap.
Aan het einde van alle wedstrijden worden de drie uitslagen samengevoegd tot één einduitslag, waarna de Johann Jansen Bokaal een feit is.

Eindklassement


Na toekenning van punten voor elk wedstrijd element is onderstaande lijst tot stand gekomen en wint Kid.

25 meter beker wedstrijd:


Bij deze wedstrijd is er een algemene winnaar. Om het voordeel van de compound te corrigeren schieten zij op indoor target.  De barebow schutters schieten op een 80 cm blazoen.

18 meter beker wedstrijd:


Bij deze wedstrijd is er een algemene winnaar. Om het voordeel van de compound te corrigeren schieten zij op een dutch target. Waarbij de inner 10 een 10 is,de 10 een 9, de 9 een 8 etc. De barebow schutters schieten op een 25 meter blazoen.

SHARE THIS PAGE!

Adres verenigingsgebouw

Liefkeshoek 84                     
Cuijk / Katwijk

Contact

Email: info@larc-cuijk.nl          
Telnr.: +31 (0) 6 3957 1658