website templates free download

LID WORDEN


L'Arc is een actieve vereniging met een leeftijd verdeling van jong tot oud. Een derde van de leden is namelijk jonger dan 20 jaar, een derde is 20 jaar tot 40 jaar en de rest is dus ouder dan 40. Waarvan meer dan 10% van de leden vrouwen zijn. Deze ideale verdelingen maken dat er een gezellige en gemoedelijk sfeer hangt.

L'Arc beschikt over een eigen schiethal met 8 banen met afstanden op 18 en 25 meter en heeft een buitenbaan waar op 5 banen tot 90 meter geschoten kan gaan worden. Ook wordt er regelmatig deelgenomen door diverse teams aan de verschillende schietwedstrijden, thuis of bij een andere vereniging. Buiten de wedstrijden om schieten wij ook voor de gezelligheid een partijtje met elkaar. 

Vanaf dit jaar kan er bij de jeugd maar beperkt worden ingestroomd. Dat betekent dat we 3 tot 4 keer per jaar nieuwe jeugd leden toe laten. Dit om de training van de jeugd leden niet teveel te laten verstoren. Maar ook om de nieuwe leden een gedegen start training te kunnen geven.

Mobirise

TRAININGSTIJDEN:

8 t/m 12 jaar (bij voldoende deelnemers)

- op dinsdag en donderdag
- van 18:00 uur tot 19:00 uur onder begeleiding van trainers
- contributie (incl. NHB) € 90 ,- per jaar

13 t/m 17 jaar
- op dinsdag en donderdag 
- van 19:00 uur tot 20:00 uur onder begeleiding van trainers
- contributie (incl. NHB) € 90 ,- per jaar 

vanaf 18 jaar 
- op dinsdag en donderdag
- vanaf 20:00 uur 
- contributie (incl. NHB) € 140 ,- per jaar 

JE MAG 2 TRAININGEN KOSTELOOS VOLGEN !!!

Lijkt het je wat en wil je zelf ook graag leren handboogschieten schrijf je dan nu in!  A.u.b. je leeftijd aangeven bij aanmelden via onderstaande gele knop ( inschrijven ).

SHARE THIS PAGE!

Adres verenigingsgebouw

Liefkeshoek 84                     
Cuijk / Katwijk

Contact

Email: info@larc-cuijk.nl          
Telnr.: +31 (0) 6 3957 1658