free site builder

NK/BK 25m1pijl

2019

NK 25m 1 pijl 2019 Jeugd

Marit
Marit is dit jaar 1e geworden bij het RK 25m 1 pijl aspiranten, wat een top prestatie!

Mobirise

2018

Senioren individueel
Van de 12 L'Arc schutters heeft Mathijs zilver in de barebow ereklasse en Chris in de compound ere klasse brons gehaald.
Jan R en Sylvia werden vierde en Tess zesde.
Maiky was als aspirant bij de senioren barebow ingedeeld. Dit omdat er geen tegenstanders waren.
Hij is feitelijk de beste aspirant barebow schutter van Nederland.

Mobirise


Jeug individueel

Wat een prachtige afsluiting van het bonds seizoen. Op deze mooie zonnige zaterdag, behaalde onze jeugdschutters prima resultaten. De wedstrijden werden weer op 3 verschillende locaties gehouden. Bij de junioren was er even een valse start, maar dat werd wel weer goedgemaakt door een redelijke eerste ronde, de tweede ronde van Paul was goed, maar al met al werd Paul laatste. Jammer, maar toch goed geschoten.
Bij de aspiranten bij het open NK was er een geweldige verrassing, namelijk Gabriel die voor het eerst zijn opwachting maakte werd Nederlands Kampioen in de barebow klasse. Nèia en Marit werden Nederlands Kampioen in respectievelijk de Barebow en compound klasse. Marcha is zeer verdienstelijk 6e van Nederland geworden in de klasse Recurve.
Bij de Cadetten, hielden zowel Bjorn C als Bjorn J huis bij de compouders. Dit resulteerde in een verdienstelijke 3e plaats voor Bjorn J en werd Bjorn C als Nederlands Kampioen gehuldigd. In de Recurve 2e klasse werd Jondar, geheel tot zijn eigen verrassing, 3e van Nederland. Niels schoot ook een prima wedstrijd en werd 7e en verbeterde hiermee zijn resultaat van vorig jaar met 5 plaatsen. Wat kan dit alles in de toekomst nog worden. We zijn trots op onze “blauwe” jeugd! Zie onderstaande foto collage.
Ik wil graag alle ouders, Chris en Sylvia bedanken die de afgelopen bondscompetitie mee geweest zijn en een enorme support voor de jongelui zijn geweest.

Petra 

SHARE THIS PAGE!

Adres verenigingsgebouw

Liefkeshoek 84                     
Cuijk / Katwijk

Contact

Email: info@larc-cuijk.nl          
Telnr.: +31 (0) 6 3957 1658