design own website

RAYON INDOOR 2017 - 2018

Mobirise

 

Teams:
Op zaterdag 17 februari schoot ons dames barebow als enige team van L'Arc op de RK Indoor. De halve finale werd winnend afgesloten.
Helaas stranden ze in de finale. Maar ze keerde trots terug met zilver! Kanp gedaan dames!Op zaterdag 3 februari zijn de rayonkampioenschappen 18 meter indoor gehouden.
Handboogvereniging L’arc werd vertegenwoordigd door 9 jeugdschutters. Zij streden op 3 verschillende plaatsen om de hoogste plaatsen in de disciplines Barebow, Recurve en Compound.
In Volkel kwamen de cadetten Niels de Bruijn, Jondar Hoenselaar, Bjorn Josten en Bjorn Cartwright in actie op de disciplines recurve(Niels en Jondar) en Compound (Bjorn en Bjorn).
Na een lange enerverende dag waarin een kleine 90 pijlen zijn geschoten strandden Jondar en Niels in de kwartfinales. Bjorn en Bjorn werden 3e bij de discipline compound.
In Schijndel streden Marscha en Marit Daatzelaar, Sipke-Jan Hessing en Néja Nokkert om de prijzen in de disciplines Barebow, Compound en Recurve.
Marit verbeterde haar PR met grote cijfers en behaalde goud in de discipline Compound, Sipke-Jan werd verdienstelijk 2e in dezelfde discipline en Néja werd 1ste in de discipline Barebow (Instinctive).
In st. Oedenroede hield Maiky de Barebow eer hoog. Hij scoorde een verdienstelijke 144 punten en werd uiteindelijk 7e.
Wat een geweldige prestatie van deze jongelui. We zetten ons nieuwe “blauw” op de kaart!
Dat beloofd wat voor de toekomst.


Ook op zaterdag 3 februari in st. Oedenrode kwamen de senior Barebow schutters in actie.  
L’arc werd vertegenwoordigd door Marianne, Matthijs, Liesbeth en Henri.
Er stonden zo’n 30 schutters aan de meet. Uiteindelijk zijn Matthijs en Marianne gestrand in de halve finales. Liesbeth en Henri bleven steken in de kwart finales.
Ook hier weer staat het nieuwe “blauw” fier zijn/haar mannetje!


Op zondag 4 februari kwamen de andere senioren recurve Marcel Daatzelaar en compound Chris van Kraaij uit. Helaas waren ze niet zo succesvol als de jeugd op zaterdag. Ze strandden beide in de kwart finales. Hier zijn helaas geen foto’s van. 


Selecties voor RK

Teams:
Helaas is het alleen ons BareBow team gelukt om zich als team te plaatsen voor het RK te Boekel op 17 februari.
Individueel:
Rechtstreeks geplaatst zijn:
Marcha Daatzelaar, Marit Daatzelaar, Sipke-Jan Hessing, Néja Nokkert, Niels de Bruijn, Jondar Hoenselaar, Jitske Hessing, Bjorn Cartwright, Bjorn Josten, Marcel Daatzelaar, Chris van Kraaij, Mathijs Nokkert, Sylvia Damen, Marianne Daatzelaar, Liesbeth Peels, Henri Peels en Maiky Kalkman.
Reserven is: Rob Cuperes
Selectie lijst met locaties en contact informatie.
Informatie:
De wedstrijd begint om 10.00 uur. Melden met bondspas voor 09.30 uur.
Ons wedstrijd teneu is het clubshirt en een nette zwarte broek (geen spijkerbroek).
Let op: wanneer je individueel geselecteerd bent en je kan dan niet schieten, dan dient je zelf af te melden. De jeugd kan dit ook via de trainer regelen.
Wanneer je reserve bent en je kan en wil dan schieten, dan kan je zelf aanmelden en misschien mag je dan mee schieten.
Zie onderstaande linken voor aanvullende informatie en complete selectielijsten.
Kleding voorschrift
Al enkele jaren wordt er bij de teams in de finale met 3 schutters geschoten die allen 2 pijlen binnen 2 minuten dienen te schieten.
Zie deze instructie video.


SHARE THIS PAGE!

Adres verenigingsgebouw

Liefkeshoek 84                     
Cuijk / Katwijk

Contact

Email: info@larc-cuijk.nl                
Telnr.: +31 (0) 6 236 214 75