open source website maker

JEUGD - FITA


Zaterdag 31 maart 2018 - Allround Jeugdcup 

Op 31 maart j.l. was de start van de Allround Jeugdcup. Deze wedstrijd bestaat uit 3 wedstrijden, 18 meter indoor 2x24 pijlen, Veldwedstrijd met diverse afstanden en een fita met afstanden 3 verschillende afstanden.
Voor L'Arc zijn Jondar, Marit, Marcha, Bjorn C. en Niels aan deze wedstrijden begonnen. De eerste van de serie, 18 meter indoor, werd door de jongelui geweldig geschoten. Met gemiddelden tussen 8.46 en 9.54 werd deze eerste dag afgesloten. Het was een gezellige dag, met veel inzet, maar ook plezier.


Mobirise
Mobirise

Jeugd fita te Schijndel 2017

Op 29 juli heeft Marit te Schijndel wederom een jeugdfita in haar leeftijd klasse gewonnen. Dat beloofd wat voor de toekomst. Ze schoot 3 x 36 pijlen met 322, 313 en 317 met een totaal van 952 punten. 


Allround Jeugdcup 2017
Op 1 april j.l. zijn Marcha en Marit Daatzelaar en Niels de Bruijn begonnen met hun serie wedstrijden in het kader van de Allround Jeugdcup.
Deze jeugdcup bestaat uit 3 wedstrijden, Indoor, veldschieten en een FITA.
Voor Marit en Marscha was de indoorwedstrijd van 1 april in Horst hun allereerste wedstrijd. Niels had al meer ervaring en heeft de meiden lekker op weg geholpen.
De 2e wedstrijd was in Tienray, een veldwedstrijd, is alleen geschoten door Marit en Marcha, daar Niels regiokampioenschap 25 mtr. had.
Op de 3e wedstrijd, FITA in Grashoek, was het span weer compleet. Zie ook de foto's.
De jongelui hebben verdienstelijk geschoten, Niels 10e (ondanks 1 wedstrijd minder), Marcha 4e in haar categorie en voor Marit de eerste plaats.
Super gedaan, en super leuk toernooi. Op 12 mei zijn een 3 tal jeugdleden naar Goirle geweest om daar de JeugdFita te schieten.
Paul (Junior), Bjorn (cadetten compound) en Niels (cadetten recurve) hebben daar 3 verschillende afstanden geschoten.
Paul op 70,50 en 30 meter, iedere afstand 36 pijlen
Bjorn en Niels 60,40 en 30 meter, ook iedere afstand 36 pijlen.
Het was een lange en vermoeiende dag, maar wel een met goed weer met 1 enkel buitje.
Na deze vermoeiende dag stonden zowel Bjorn als Paul op het podium met een 3e plaats. Voor Niels was vandaag het podium niet haalbaar.
Zie onderstaande foto's.

SHARE THIS PAGE!

Adres verenigingsgebouw

Liefkeshoek 84                     
Cuijk / Katwijk

Contact

Email: info@larc-cuijk.nl                
Telnr.: +31 (0) 6 236 214 75